Великокопанівська сільська територіальна громада

Херсонської області

Оголошення

20 Вересня, 2017 р., 10:47
Оголошення
18 Вересня, 2017 р., 14:54
Відділ освіти Великокопанівської сільської ради запрошує на посаду вихователя людину, яка вміє організовувати виховний процес в дитячій групі, проводити дитячі свята та виступи, розуміє психологію дитини дошкільного віку, вміє встановлювати контакт з дитиною, проявляє любов до дітей та володіє безмежним терпінням. Вимоги: педагогічна освіта. Працевлаштування: офіційне. Режим роботи: 5-денний робочий тиждень. Для співбесіди звертатися до завідувача ДНЗ ясла-садка "Ягідка" Білобородько Любов Іванівни.
12 Вересня, 2017 р., 10:42
Оголошення
12 Вересня, 2017 р., 10:40
Оголошення
14 Серпня, 2017 р., 13:24
Соціальною службою Великокопанівської сільської ради проводиться акція "Поділися з тим, хто цього потребує". Просимо всіх небайдужих людей приносити до сільських рад с-ща Абрикосівки та с. Великі Копані речі, які Вам не потрібні вдома. Запрошуємо всіх громадян, котрі потребують допомоги, кожного четверга з 10 год. ранку на площу біля Будинку культури, приймати участь в акції. Соціальна служба Великокопанівської сільської ради
31 Липня, 2017 р., 13:59
Шановна громадо!
28 Липня, 2017 р., 11:19
Шановні односельці, гості та всі, небайдужі до чужої біди, люди!  Нашому земляку потрібна допомога!     У Олешківській районній лікарні в реанімаційному відділенні знаходиться наш земляк, учасник АТО з м. Олешки - Захаров Артем Олександрович, 1982 р.н. Йому поставили діагноз: панкреонекроз (розпад підшлункової залози). Стан Артема лікарі діагностують, як стабільно важкий. Він вже переніс 2 важкі операції та потребує ще хоча б однієї. Неохідне невідкладне лікування, яке потребує немалих коштів. Щоб підтримувати життя молодого чоловіка, щодня витрачається близько 3 тис. грн.
28 Липня, 2017 р., 11:17
Шановні жителі громади! Проводиться набір до ХНУПС на військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу в м. Херсон. Якщо Ви мрієте бути офіцером - час діяти!!!
24 Липня, 2017 р., 15:26
Оголошується набір студентів на спільний польсько-український проект навчання на престижній спеціальності «Публічне управління та адміністрування» з одночасним отриманням двох дипломів – українського та польського.
03 Березня, 2017 р., 14:50
З 6 березня у приміщенні сільської ради видаються талони на проїзд для пільгових категорій

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь